Kinderworkshops

Kinderworkshops

Tijdens mijn laatste trimester t/m bevallingsverlof geef ik tijdelijk geen workshops. Dit betekent dat ik pas weer in augustus 2022 workshops zal geven. Tot dan!

Klik op de onderstaande foto's voor meer informatie over de desbetreffende workshop. Het aanbod kan verschillen per seizoen. Ik werk elk seizoen weer aan een nieuw aanbod. Het kan zijn dat een workshop (tijdelijk) niet meer te boeken is, of dat er nieuwe workshops bijkomen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! De leeftijdsindicatie is gebaseerd op moeilijkheidsgraad, fijne motoriek, concentratiespanne en kennis van meetkunde.

Maak je eigen houten lamp

Tekenrobot met elektromotor
(6-12 jaar)


Maak je eigen BuJo

Bullet Journals

(8-12 jaar)

Maak je eigen BuJo

Galaxy poster & boekenlegger (8-12 jaar)

Maak je eigen houten lamp

Stoere robots knutselen

(5-9 jaar)

(tijdelijk onbeschikbaar)

Maak je eigen houten lamp

IN ONTWIKKELING:
Stempels maken (10+)


Check meteen mijn beschikbaarheid!

In de onderstaande kalender is zichtbaar welke data (t/m december 2021) nog beschikbaar zijn voor het boeken van een kinderworkshop. De kinderworkshops zijn vanaf september te boeken op maandag, zaterdag en zondag de hele dag, en in de schoolvakanties ook doordeweeks. Twijfel je over een datum? Stuur me dan een berichtje! Neem tijdig contact op om te voorkomen dat een datum volgeboekt wordt. Ik plaats altijd vrijblijvend een reservering gedurende één week.